Familien i naturen

er et tilbud til hele børnefamilien og arrangeres af Dronninglund FDF og Dronninglund Kirke i fællesskab.
Vi går på opdagelse i naturen, laver mad over bål, tager på ture, hører bibelhistorier, synger, leger og har det rart sammen med andre familier.
Programmet er tilrettelagt for børnefamilier med børn i alderen 3 til 7 år, men hele familien er velkommen – både ældre og yngre søskende og bedsteforældre.

Hvornår: Den sidste lørdag i måneden kl. 9.30-12:00 (undtagen i juli og december)
Hvor: se kirkens facebookside: https://www.facebook.com/Dronninglund-Kirke-589802134398686/ eller facebooksiden "Familien i naturen"
Pris: mad: 15 kr. pr. voksen og 10. kr. pr. barn under 12 år. Betaling sker på dagen – rede penge eller mobilepay
Tilmelding: Tilmeld antal personer til Kirke- og Kulturmedarbejder Ann Bidstrup Lebech på E-mail: anel@km.dk senest torsdagen inden hvert arrangement