Familien i naturen

Familien i Naturen derhjemme er IKKE aflyst

Så oprandt dagen, hvor mange er nødt til at blive hjemme. Det er et vilkår, så nu må vi bare forsøge at få det bedste ud af denne situation.

Familien i Naturen lørdag den 25. april er aflyst, men nu er der så rig lejlighed til at lave Familien i Naturen derhjemme, og til det formål kan du finde idéer og inspiration på Familien i Naturens facebookside: familien_i_naturen. Her vil du kunne finde gode idéer til aktiviteter, læring og lege. Fremover vil vi tilstræbe, at der ligger mindst 1 ny ting til hver weekend, så kig endelig indenfor, og inviter gerne andre, der kunne have glæde af at kigge med.

Pas på hinanden derude, og bliv nu hjemme, selv om det er svært.

Kom med ud i naturen sammen med hele familien – meld dig og din familie til FAMILIEN I NATUREN.

Vi laver mange forskellige spændende, sjove og nyttige ting fx

·        Lær at snitte med kniv

·        Lær at tænde bål

·        Bag din pandekage eller din pizza over bål

·        Fang en flue eller en edderkop og studer den på nærmeste hold

·        Undersøg livet på stranden eller ved søen

·        Vi tager på løb i Lilleskoven

·        Vi leger mange, sjove lege og en historie og en sang bliver det også til

·        Vi får nye venner og bekendte i lokalområdet

·        Vi spiser altid sammen

Programmet er tilrettelagt for børnefamilier – bedsteforældre og venner er også velkomne. Målet er at komme ud i naturen og få gode oplevelser sammen med andre familier.

Sted: De fleste gange er vi ved FDF-huset, Lundagervej 48, Dronninglund, men i maj er vi ved Øster Møllesø, og i juni er vi ved Asaa Strand

Tid: Første gang den 29. februar kl. 9:30-12:00. Herefter det den sidste lørdag i hver måned undtagen juni, hvor det er den 20. juni

Pris: Gratis

Tilmelding: Tilmelding til forårssæsonen til Kirke- og Kulturmedarbejder Ann Bidstrup Lebech på E-mail: anel@km.dk senest onsdag den 26. februar– ved afbud giv da besked senest torsdagen inden, hvis det er muligt

Spørgsmål: Kontakt FDF-kredsleder Jakob Krebs på E-mail: jkc@fdf.dk, mobil: 2537 6859, eller Kirke- og kulturmedarbejder Ann Bidstrup Lebech på E-mail: anel@km.dk, mobil: 5152 0290

Vi glæder os til at være sammen med jer!
FDF Dronninglund og Dronninglund Kirke