Julehjælp

Hvis I er børnefamilie, og har svært ved at få pengene til at slå til i julen, kan I søge Menighedsplejens julehjælp. Hjælpen kan søges af familier bosat  i Dronninglund-Dorf sogne

Julehjælpen består af mad til julen, et sanghæfte samt et gavekort med et mindre beløb til at købe gave til børnene.

Du kan søge julehjælp på flere måder.

1) Kan afleveres på Kirkekontoret, Slotsgade 8D. Ansøgningsskema findes her eller kan hentes på Kirkekontoret. Her kan man også få hjælp til at udfylde ansøgningen.

2) Du kan også søge gennem din sagsbehandler på kommunen (vi samarbejder med kommunen om fordelingen).

Ansøgningsfrist: Snarest og allersenest 2. december.

Vi kontakter dig senest 15/12, hvis du har fået en julekurv.

Venlig hilsen Dronninglund-Dorf sognes menighedspleje