Vielse i Dronninglund Slotskirke

Dronninglund Slotskirke er meget populær som bryllupskirke, da den danner en meget smuk ramme om begivenheden. Det betyder, at vi har været nødt til at sætte nedenstående ramme for bryllupper i kirken.

I princippet kan alle par, hvor mindst den ene er medlem af Folkekirken, blive gift her. Hvis ingen af jer har tilknytning til Dronninglund Sogn, skal I dog betale kirkens omkostninger ved at afholde brylluppet. En vielse i Dronninglund Slotskirke koster kr. 4833,50 kr. Beløbet prisreguleres hvert år.

Tilknytning til sognet defineres således:

·        En af parterne er eller har været bosiddende i Dronninglund eller Dorf sogn eller

·        Deres børn, søskende eller forældre er bosiddende i Dronninglund eller Dorf sogn

·        Desuden kan man fritages fra betaling hvis den ene af parterne er døbt eller konfirmeret i Dronninglund kirke.

Betaling: I modtager et girokort som skal betales i god tid inden vielsen finder sted.

På grund af den store søgning er der tre mulige tidspunkter for vielse i Dronninglund Slotskirke om lørdagen: Kl. 13.00 – kl. 14.30 – og kl. 16.00

Vi har under knapperne til højre samlet oplysninger om de praktiske forberedelser til et bryllup.

Foto: Hartmann Schmidt Fotografi