Dåb

Barnedåb foregår som regel som en del af den almindelige søndagsgudstjeneste. Vi har plads til op til 2 dåb ved hver gudstjeneste.

Når I har et ønske om dåbstidspunkt, så ring til kirkekontoret og lav en aftale.

Valg af navn ved barnedåb

Familieretshusets hjemmeside kan du finde en liste over godkendte fornavne til inspiration. Se i øvrigt Navngivning

Dåb af konfirmander

Ønskes dåb i forbindelse med senere konfirmation eller af større børn kontaktes en af præsterne. Det kan efter aftale både foregå som en del af den almindelige søndagsgudstjeneste, lige efter en gudstjeneste eller efter aftale.

Voksendåb

Det er aldrig for sent at blive døbt, så nærer du som voksen et ønske om at blive døbt, så kontakt en af præsterne for samtale. Vi tilbyder den forberedelse som er nødvendig og samtaler omkring indholdet af dåben og hvordan det sker helt praktisk.

En voksendåb kan både finde sted i den almindelige søndagsgudstjeneste og under mere private former.

Faddere og dåbsvidner

Der skal vælges mindst to og højst fem faddere ved en dåb. For at være fadder eller dåbsvidne skal man selv være døbt.

Faddernes navne og adresser skal oplyses til kirkekontoret.